Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Newsletter
* Email
Nume 
Abonare Newsletter
 

Sticla securizata sau laminata

 

 

Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat sau cladirilor unde optam pentru balustrade din sticla. Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri,  zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei. Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

⦿ Sticla clara - Sticla e un material amorf (necristalizat) cu rezistenta mecanica si duritate mare, cu coeficent de dilatare mic. Nu au punct de topire definit. Prin incalzire se inmoaie treptat, pana la lichefiere, ceea ce permite prelucrarea sticlei prin suflare, presare, turnare si laminare.

⦿ Sticla laminata este un tip de sticla securizata, obtinuta prin suprapunerea a doua sau a mai multor foi de sticla si intercalarea unor folii sintetice. Avantajul acestei sticle consta in faptul ca, la o eventuala spargere, fragmentele de sticla rezultate raman atasate de folia de plastic si astfel sunt evitate accidentele.

⦿ Sticla securizata este un tip de sticla de siguranta prelucrata prin tratament termic pentru a-i creste rezistenta in comparatie cu o sticla normala. La spargere, sticla securizata se desface in bucati mici, granulare mai putin susceptibile de a provoca un prejudiciu.

 

Nu sunt produse în această categorie.